1چه کسانی واجد شرایط اخذ بلوکارت هستند؟

چه کسانی واجد شرایط اخذ بلوکارت هستند؟

اگر شما تبعه کشوری خارج از اتحادیه اروپا هستید و دارای دانش زبان کافی و حداقل مقطع اول (معادل مدرک کارشناسی) از مقاطع سه گانه آموزش عالی را گذرانده باشید، واجد شرایط درخواست بلوکارت محسوب می شوید.

2من در حال حاضر با ویزای تحصیلی در اروپا زندگی می کنم، آیا واجد شرایط اخذ بلوکارت هستم؟

من در حال حاضر با ویزای تحصیلی در اروپا زندگی می کنم، آیا واجد شرایط اخذ بلوکارت هستم؟

شما می توانید پس از اتمام تحصیلات خود، بر مبنای بلوکارت اتحادیه اروپا، اقامت خود در اروپا را تمدید کنید، مشروط به اینکه دارای یک قرارداد کاری یا پیشنهاد شغلی الزام آور از یک کارفرما باشید. جهت دریافت یک پیشنهاد شغلی الزام آور، حتما پروفایل خود در شبکه بلوکارت اتحادیه اروپا را ایجاد و تکمیل نمایید.

3آیا امکان اخذ اجازه اقامت دائم اروپا بر مبنای بلوکارت وجود دارد؟

آیا امکان اخذ اجازه اقامت دائم اروپا بر مبنای بلوکارت وجود دارد؟

بله، با محاسبه مجموع زمان اشتغال شما در یک یا چند کشور عضو اتحادیه اروپا، شما می توانید پس از گذشت دو تا پنج سال- که میزان دقیق آن به کشور محل اقامت بستگی دارد- برای اخذ اجازه اقامت دائم اقدام کنید.

4اتباع چه کشورهایی قادر به اخذ بلوکارت نیستند؟

اتباع چه کشورهایی قادر به اخذ بلوکارت نیستند؟

اتباع منطقه اقتصادی اروپا (اتحادیه اروپا، نروژ، لیختن اشتاین، اسیلند و سوئیس). اتباع کشورها و مناطق خارجی (موسوم به OCT) – مانند جزیره پیتکارین، مونتسرات و گرین لند - که دارای پیوندهای مقرراتی با کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشند .

----------
5کدام کشورهای اروپایی، بلوکارت صادر می کنند؟

کدام کشورهای اروپایی، بلوکارت صادر می کنند؟

کشورهای ذیل نسبت به صدور بلوکارت اتحادیه اروپا اقدام می کنند:

اتریش، بلژیک، بلغارستان، کرواسی، قبرس (غیرقطعی)، جمهوری چک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالتا، هلند، لهستان، پرتغال، رومانی، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا و سوئد.

6چه کشورهایی شامل مالکیت بلوکارت نمی‌شوند؟

چه کشورهایی شامل مالکیت بلوکارت نمی‌شوند؟

دانمارک ایرلند و انگلستان

7منظور از مدارک تحصیلی عالی چیست؟

منظور از مدارک تحصیلی عالی چیست؟

افراد دارنده بلوکارت اتحادیه اروپا، دارای مدارک تحصیلی عالی- معادل سطح 5a یا بالاتر ISCED 1997 طبق مصوبه 2009/50/EC می باشند. این الزام معادل مدرک فوق دیپلم یا بالاتر می باشد.

شما می توانید با آپلود یک یا تعداد بیشتری از مدارک تحصیلی خود، شایستگی های خویش را اثبات نمایید.

8منظور از بازدید کارفرما (Employer View) در صفحه پروفایل شخصی چیست؟

منظور از بازدید کارفرما (Employer View) در صفحه پروفایل شخصی چیست؟

این عدد نشان دهنده تعداد دفعاتی است که یک کارفرما یا کاریابی از پروفایل شما بازدید نموده است. این عدد در فواصل زمانی نامنظم به روز رسانی می شود.

------
9آیا بلو کارت میتواند اقامت دائم در اروپا را فراهم کند؟

آیا بلو کارت میتواند اقامت دائم در اروپا را فراهم کند؟

بله ، بعد از دو تا پنج سال بسته به کشور اقامت در حال حاضر شما میتوانید برای اقامت دایم اقدام نمایید.

10آیا رد کردن یک شغل عواقبی روی پروفایل افراد در شبکه بلوکارت دارد؟

آیا رد کردن یک شغل عواقبی روی پروفایل افراد در شبکه بلوکارت دارد؟

خیر تاثیری در تعاملات اینده آن ها در شبکه ندارد.

11اگر شخص دارنده بلوکارت، شغل خود را از دست بدهد، چه رخ خواهد داد؟

اگر شخص دارنده بلوکارت، شغل خود را از دست بدهد، چه رخ خواهد داد؟

در صورت از دست دادن کار، شما 3 ماه زمان دارید تا شغل جدیدی بیابید و اگر موفق نشوید، باید آن کشور را ترک کنید

12آیا ریسکی در خصوص از دست دادن بلوکارت وجود دارد؟

آیا ریسکی در خصوص از دست دادن بلوکارت وجود دارد؟

در صورت وقوع برخی دلایل، امکان لغو مجوز بلوکارت شما وجود خواهد داشت:

  • شما دیگر دارای شرایط اساسی صدور بلوکارت نباشد
  • اثبات شود که شما اطلاعات یا مدارک غلط یا گمراه کننده ای ارائه نموده اید
  • شما تهدیدی برای اجتماع و امنیت و یا سلامت ملی محسوب شوید
  • دارای تمکن مالی کافی برای زندگی خود و خانواده خود نباشید

در صورت وقوع هر یک از این شرایط، سازمان های مربوطه هشدارهای قبلی را به شما ارائه خواهند نمود

13آیا امکان اعتراض در برابر رد یا لغو مجوز بلوکارت وجود دارد؟

آیا امکان اعتراض در برابر رد یا لغو مجوز بلوکارت وجود دارد؟

بله، می توان شکایت را در سازمان های مربوطه مطرح نمود.

14در صورتی که شخص دارنده بلوکارت، پس از اتمام مدت اعتبار بلوکارت در اروپا بماند جه خواهد شد؟

در صورتی که شخص دارنده بلوکارت، پس از اتمام مدت اعتبار بلوکارت در اروپا بماند جه خواهد شد؟

این کار غیرقانونی است و شما باید آن کشور را ترک کنید.البته برخی کشورهای اروپایی – از قبیل آلمان- وب سایت هایی را جهت ثبت نام متقاضیان بلوکارت طراحی نموده اند اما در اغلب موارد اطلاعات اندکی در وب سایت موجود است که راهنمای متقاضیان نیست. و تنها مرجع موثق همان www.apply.eu محسوب می شود.

15چه مدت بلوکارت معتبر خواهد بود؟

چه مدت بلوکارت معتبر خواهد بود؟

بلوکارت محدود به یک دوره 4 ساله می باشد.اگر دوره استخدام کمتر از 4 سال باشد، بلوکارت برای طول مدت استخدام به همراه 3 ماه اضافه به فرد داده می شود.

16آیا اعضای خانواده ی دارندگان بلوکارت به طور همزمان میتوانند وارد آلمان شوند؟

آیا اعضای خانواده ی دارندگان بلوکارت به طور همزمان میتوانند وارد آلمان شوند؟

بله،اعضای خانواده هم میتوانند دارنده بلوکارت را همراهی کنند و مجوز اقامت در آلمان را هم دریافت کنند.

17آیا اعضای دارای بلوکارت به طور راحت در آلمان کار میکنند؟

آیا اعضای دارای بلوکارت به طور راحت در آلمان کار میکنند؟

بله،دارندگان بلوکارت فورا بدون هیچ نوع محدودیتی میتوانند در آلمان کار کنند.

18چه زمانی دارندگان بلوکارت می توانند اقامت دائم بدست اورند؟

چه زمانی دارندگان بلوکارت می توانند اقامت دائم بدست اورند؟

بعد از 33 ماه ،اگر شما دارای مدرک زبان معتبر در کشور مقصد مثلا المانی تا یک سطح معتبر باشید،این مدت به 21 ماه کاهش می یابد.

19آیا بلوکارت بعد یک مدت اقامت در خارج از اروپا منقضی و نامعتبر می شود؟

آیا بلوکارت بعد یک مدت اقامت در خارج از اروپا منقضی و نامعتبر می شود؟

صاحبین بلوکارت میتوانند نهایتا دوازده ماه بیرون اتحادیه اروپا باشند.

20آیا دارندگان بلوکارت میتوانند به کشورهای دیگر اتحادیه اروپا نقل مکان کنند؟

آیا دارندگان بلوکارت میتوانند به کشورهای دیگر اتحادیه اروپا نقل مکان کنند؟

افراد واجد شرایط با مهارت ها بسیار بالا می توانند بعد از یک دوره 18 ماهه به کشور اروپایی دیگری نقل مکان کنند

21 چه کسی میتواند برای بلوکارت اتحادیه اروپا اقدام کند؟

چه کسی میتواند برای بلوکارت اتحادیه اروپا اقدام کند؟

متخصصین ماهر و مجرب و افراد تحصیل کرده از کشور های غیر اروپایی میتوانند برای بلوکارت به عنوان کاری ساده اقدام کنند.

22آیا نیازی به تاییدیه آژانس فدرال برای کارمی باشد؟

آیا نیازی به تاییدیه آژانس فدرال برای کارمی باشد؟

اگر دارای مدرک فوق لیسانس المانی باشید و درامد ناخالص سالانه شما حدقل 46.400 یورو باشد نیازی به تاییدیه فدرال آلمان ندارید.

23از کجا می توان پذیرش (apply) گرفت؟

از کجا می توان پذیرش (apply) گرفت؟

کارفرمای شما باید درخواست شما را برای بلوکارت اتحادیه اروپا تصدیق کند ه این بسته به قوانین کشورها دارد که ممکن است لازم باشد هزینه ثبت درخواست را بپردازید.

24آیا به ویزا هم نیاز است؟

آیا به ویزا هم نیاز است؟

ممکن است شما به ویزا نیاز داسته باشید که این بسته به ملیت شما و قوانین کشور اروپایی ای دارد که شما وارد آن می شوید.

25آیا میتوان شغل خود را یا کارفرمای خود را به راحتی تغییر داد؟

آیا میتوان شغل خود را یا کارفرمای خود را به راحتی تغییر داد؟

بعد این دو سال ممکن است بتوانید اینکار را انجام دهید اما کشورهای اروپایی در این زمینه قوانین متفاوتی دارند.

نه بشکل فوری. برای دو سال اول شما باید در شغلی که بلوکارت را با آن گرفته‌اید بمانید.

26آیا می شود در کشوراروپایی دیگری کار کرد؟

آیا می شود در کشوراروپایی دیگری کار کرد؟

بعد از 18 ماه شما ممکن است به کشور متفاوتی برای کار نقل مکان کنید.شما باید درخواست بلوکارت جدید برای کشور جدید را بدهید.

27اگر شغل خود را از دست بدهید چه اتفاقی می افتد؟

اگر شغل خود را از دست بدهید چه اتفاقی می افتد؟

اگر شما بیکار شوید، سه ماه فرصت دارید که کار جدیدی پیدا کنید،اگر همچنان بعد سه ماه بیکار بودید، بلوکارت شما ممکن است باطل شود و شما مجبورید کشور را ترک کنید.